Carnavalsprinsen

Gepubliceerd: 31-01-2020 20:01. Bijgewerkt: 31-01-2020 20:36

Hieronder een overzicht van alle prinsen van Carnaval 2020.

Stadsprins Edwin II en Adjudant Robby; Neet te Klone(n)
In een bomvol Knunnekeshoes CityLido werden vrijdagavond 15 november de nieuwe hoogheden van Carnavalsvereniging De Knunnekes middels een spectaculaire Romeinse act onthuld: Stadsprins Edwin II en Adjudant Robby. De gebroeders Reukers zijn het 57e prinsenpaar van de Grolse vereniging. Het motto dat ze tijdens de campagne 2019/2020 voeren is ‘Neet te Klone(n)’.

 

De gebroeders Edwin (46) en Robby (44) Reukers zijn beide geboren en getogen Grollenaren. Hun ouderlijk huis staat aan de Boompjeswal. Ze zijn al sinds jaar en dag fervent carnavalist. Na de fantastisch geregisseerde onthulling werden de hoogheden door president Maarten Kooiker en vorst Miquel Porskamp van hun kersverse steken voorzien en viel het tweetal een staande ovatie ten deel. Bij vrienden- en carnavalsgroep Elsje was de verrassing wellicht het grootst. Het waren hun eigen Edwin (alias Klone) en Robby die als hoogheden uit het prachtige Romeinse decor – compleet met Keizer Julius ‘Stefan Mondial’ Caesar – vielen. Leer de nieuwe hoogheden (beter) kennen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Metwaldus de 57eMetwaldus de 57e Marco Immink en adjudant Frank Pothoff

 


Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)