Camping Zwarte Cross stroomt feestend vol

Gepubliceerd: 13-07-2017 15:07. Bijgewerkt: 13-07-2017 18:31

Duizenden feestgangers hebben zich donderdagmiddag gemeld op de camping van de Zwarte Cross. Het kampeerterrein ging om 10.00 uur al open om de enorme drukte te kunnen verwerken.


''We zijn er klaar voor! De biertjes zijn er alleen nog niet'', vertelt een feestganger namens een goedgeheumerde vriendengroep. ''Ik kijk uit naar de gekkigheid die hier staat te gebeuren en natuurlijk naar de gezelligheid hier. Ik kan wel zeggen naar de Tirolertent, maar ik weet of dat sociaal geaccepteerd wordt hier'', vult een andere Zwarte Crosser met een knipoog aan.

Donderdagavond staan onder meer Bökkers en Rowwen Hèze op het programma. ''Dat is geweldig, het wordt gewoon een ontzettend mooi weekend'', blikt men vooruit terwijl op de achtergrond de hamerslagen duidelijk te horen zijn. Ook een groep dames uit België is naar de Achterhoek gekomen. ''De sfeer is gewoon heel erg leuk, we houden van dat boerenkantje.''

Op de wegen rondom Lichtenvoorde ontstonden lange files door de aankomst van de campingbezoekers. Veel festivalgangers stonden deden uren over enkele kilometers.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)