Cafetaria Litjes viert feest met ’s-Heerenberg

Gepubliceerd: 28-02-2019 14:02. Bijgewerkt: 28-02-2019 14:48

Het 35-jarig bestaan van Cafetaria Litjes in ‘s-Heerenberg was woensdag reden voor een bijzondere actie. Klanten vielen over elkaar heen om voor 35 cent een frietje, frikadel, kroket of bamischijf te bemachtigen.


“Eén cent voor elk jaar”, aldus eigenaresse Nancy Egberts van Cafetaria Litjes over de bijzondere actieprijs van de snacks. Tientallen frituurliefhebbers drongen iets voor 15.00 uur samen bij de kassa van Egberts. “We zijn ook buren”, vertelt Corry Vergeer, een van de klanten die zin had in een afgeprijsd hapje. “Ik ga frikandellen, een kroket en patat bestellen.” De actie trok zelfs klanten van over de grens. “Dit krijg je nergens anders”, aldus de Duitse Lutie Ziesow. “Ook niet in Duitsland, zeker niet.”

Vijf jaar geleden werd tijdens het dertigjarig jubileum van de cafetaria ook flink uitgepakt. “Toen hebben we in vier uur tijd 52 dozen friet gebakken”, zegt Nancy lachend. “Ik hoop dat we hetzelfde gaan doen, dan weten we dat de dag geslaagd is. Het belangrijkste is dat mensen het waarderen en dat ze weten dat wij hun waarderen als vaste klanten. Het is een waardering naar hun toe.”

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)