Café in Stokkum sluit definitief de deuren

Gepubliceerd: 22-04-2021 11:04.

Eetcafé De Pluum in Stokkum moet na vijftien jaar noodgedwongen de deuren sluiten. Door de coronacrisis kunnen de eigenaren het hoofd niet langer boven water houden.

"Het waren jaren met veel plezier, hoogtepunten maar ook dalen", laten de eigenaren van De Pluum via een Facebookbericht weten. "Met pijn is ons hart hebben wij moeten besluiten om de deuren te sluiten." Marcel en Simone Verstegen sluiten de deuren van het Stokkumse eetcafé omdat zij de door de coronacrisis gemiste omzet niet meer in kunnen halen. "Wij kijken terug met een lach en een traan en loslaten is zeker moeilijk", aldus de eigenaren. "Wij zullen de mooie herinneringen nooit vergeten."

Nu de eigenaren definitief het eetcafé aan de Eltenseweg moeten sluiten, hopen zij het pand om te toveren tot woningen. Het college van Montferland staat deze functiewijziging toe. Het eetcafé wordt intern verbouwd tot drie zelfstandige huurappartementen. De bovenverdieping blijft onveranderd en wordt bewoond door de eigenaren van De Pluum.

 
Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)