Brittijn tekent contract bij De Graafschap

Gepubliceerd: 26-08-2021 16:08.

De Graafschap heeft de zeventienjarige jeugdspeler Philip Brittijn gecontracteerd. De 17-jarige Winterswijkse middenvelder zette donderdag zijn handtekening onder een driejarige verbintenis.

“Dit contract is een mooie beloning voor jaren hard werken”, laat Brittijn weten in reactie op zijn contract. “Ik voel dat mijn inzet wordt gewaardeerd, nu is het aan mij om nog meer te laten zien. Iedere dag op dit niveau mogen acteren is erg leerzaam. Door de mix van ervaren spelers en jeugdig talent is er een prima omgeving voor ons gecreëerd om optimaal te presteren.” Eerder op de donderdag tekende Milan Hilderink al een nieuw contract op De Vijverberg.

“Wij willen graag meer inzetten op zelf opgeleide regionale talenten”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede. “Philip speelt al jaren in onze jeugdopleiding en laat zien dat hij veel potentie heeft. Net als Johathan Vergara Berrio, Devin Haen, Camiel Neghli, Milan Hilderink en Ezra van der Heiden, krijgt Philip de tijd om zich verder te ontwikkelen."

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)