Blummel stapt per direct over naar MVV

Gepubliceerd: 29-01-2021 12:01. Bijgewerkt: 29-01-2021 12:40

Sven Blummel maakt per direct de overstap van De Graafschap naar MVV Maastricht. De 24-jarige vleugelaanvaller wordt de rest van het seizoen gehuurd en maakt daarna definitief de overstap.

“Ik wil mij doorontwikkelen bij deze mooie club”, laat de 24-jarige Blummel weten in reactie op zijn overstap. “Veel spelen en met de club stappen maken.” De vleugelaanvaller heeft in Doetinchem nog een doorlopend contract tot eind 2022, maar mag vertrekken. In Maastricht tekent hij na deze jaargang een contract tot 2023, tot tevredenheid van MVV-trainer Darije Kalezic: “Sven beschikt over het juiste karakter en een goede mentaliteit”, aldus de voormalig oefenmeester van De Graafschap.

De Graafschap liet eerder weten dat Blummel mocht uitkijken naar een andere werkgever. In Doetinchem kwam hij na zijn overstap van het Deense Fremad Amager een jaar geleden slechts mondjesmaat aan spelen toe. Naar verwachting presenteert De Graafschap binnenkort een aanvallende versterking als vervanger van Blummel, hiervoor is Melvin Platje in beeld.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)