Blind date in Escape Room gaat internet over

Gepubliceerd: 12-01-2018 14:01. Bijgewerkt: 12-01-2018 14:49

De blind date actie van de Escape Room in Winterswijk heeft al duizenden reacties opgeleverd. Eigenaresse Lisanne Halleriet is overdonderd door alle aandacht die ze krijgt voor haar initiatief op Valentijnsdag.


“Ik had het echt totaal niet verwacht”, vertelt Halleriet. “Ik had wel verwacht dat er wat reacties op zouden komen, vooral lokaal, maar het wordt landelijk zoveel gedeeld. Meer dan 600.000 mensen hebben het bericht gezien en er zijn meer dan 15.000 reacties, dat had ik niet durven dromen.” De jonge onderneemster laat weten dat ze het idee al een lange tijd in haar hoofd had. “Vorig jaar was de Escape Room nog niet klaar, dus ik dacht ‘ik ga het idee niet vergeten, wie weet volgend jaar’. Nu had ik zoiets van ‘ik ga er werk van maken, ik ga het doen en ik zie wel waar het schip strandt’.”

De aanmeldingen komen uit alle hoeken van het land. “We hebben van alles binnengekregen”, vertelt de eigenaresse enthousiast. “Dat gaan we met een selectieteam allemaal naast elkaar leggen en dan kijken wij waarvan wij denken dat het een leuke match kan zijn.” Volgens Halleriet is een escape room een hele goede manier om elkaar in korte tijd te leren kennen. “Als je alleen als single er in gaat samen met mensen die je tot dan toe niet kende en samen moet gaan werken, dan komt de ware aard van mensen direct naar boven. Ik denk dat ze elkaar daardoor heel goed leren kennen.” De initiatiefneemster hoopt dat na het voltooien van de escape room de vonk zal overslaan bij de deelnemers. “Natuurlijk is er achteraf tijd om een drankje te drinken en na te kletsen en hopelijk is het ijs dan gebroken.”

Foto: REGIO8


Copyright © 2019 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)