Biermerk Grolsch blijft Zwarte Cross trouw

Gepubliceerd: 09-07-2018 15:07. Bijgewerkt: 09-07-2018 16:11

Grolsch blijft de komende vijf jaar het bier verzorgen op de Zwarte Cross en Mañana Mañana. Organisator de Feestfabriek en het biermerk hebben het samenwerkingscontract voor de komende jaren verlengd.

“Grolsch en de Zwarte Cross zijn al vele jaren verbonden en horen inmiddels bij elkaar. De samenwerking met de Feestfabriek is vertrouwd en verloopt heel goed. Hun festivals zijn anders, eigenzinnig, net als Grolsch. Daarom blijven we ook de komende jaren ‘proosten met karakter, op festivals met karakter’!”, stelt marketingdirecteur Ard Bossema van het biermerk naar tevredenheid.

Ook bij de Feestfabriek is men blij met de contractverlenging. ‘’Wat deze langdurige samenwerking extra bijzonder maakt, is dat het een samenwerking is die meer behelst dan een overeenkomst tussen een brouwerij en een festivalorganisatie. Samen met Grolsch hebben we de afgelopen jaren meerdere unieke projecten opgezet om de Achterhoek nog mooier te maken dan hij al is, onder andere het microkredietplatform Stichting Pak An en de ontwerpwedstrijd voor de Achterhoekse vlag’’, zegt mede-eigenaar Ronnie Degen.

De officiële Achterhoekse vlag wordt dinsdagmiddag gepresenteerd door onder meer burgemeester Annette Bronsvoort, Bennie Jolink en topvolleybalster Lonneke Slöetjes.

Bekijk hier alle video's van de Zwarte Cross 2017. Dit jaar doen Omroep Gelderland en REGIO8 samen verslag van het festival.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)