Bezoekersstop ingesteld voor 't Hilgelo

Gepubliceerd: 07-08-2020 14:08. Bijgewerkt: 07-08-2020 15:03

Leisurelands heeft vrijdagmiddag een bezoekersstop ingelast voor ’t Hilgelo in Winterswijk. De beheerder roept op om niet meer naar de plas te komen.

"De slagbomen blijven gesloten", laat Leisurelands weten op de website. "In verband met de coronamaatregelen wordt een maximum aantal bezoekers toegelaten om jouw en onze veiligheid te garanderen." Dat maximum werd omstreeks 14.15 uur bereikt. Dat betekent dat niet alleen de parkeerplaats dicht is, maar ook dat bezoekers die lopend of op een andere manier bij de plas arriveren worden tegengehouden. "Het heeft dus geen zin om te komen."

Er wordt ook direct gewaarschuwd voor bezoekers die buiten de parkeerplaats hun auto neerzetten: "Parkeer niet op de toegangswegen, hier geldt een parkeerverbod en hier wordt bekeurd." De beheerder hoopt op begrip en geeft aan op deze manier mee te willen werken aan de strijd tegen corona. Het eindigt daarnaast met een positieve noot voor bezoekers die het begin van hun weekend hierdoor in het water zien vallen: "Morgen ben je weer van harte welkom."

Foto: REGIO8 (archief Leisurelands)


Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)