Beste docent Nederlands in Duiven

Gepubliceerd: 08-05-2015 13:05. Bijgewerkt: 08-05-2015 13:35

Leraar Arnoud Kuijpers van het Candea College uit Duiven is door het NPO Radio 1-programma De Taalstaat genomineerd voor beste Nederlands docent van Nederland en België. Kuijpers mag zich stiekem al de beste Nederlands docent van het land noemen omdat zijn laatste twee tegenspelers uit België komen.


''Ik ben een broekie, want ik sta pas drie jaar voor de klas'' laat Kuijpers weten. Toch vindt hij het een enorme eer om voorgedragen te worden door zijn eigen school. De Nederlands docent wordt geroemd om zijn inzet buiten werktijd om leerlingen op het gebied van de Nederlandse taal te helpen, zo heeft Kuijpers een eigen Youtube-kanaal waarin hij taalkundige onderwerpen uitlegt aan leerlingen. De video's worden telkens door honderden leerlingen uit heel Nederland bekeken. ''Ik hoop ook dat zij op mij gaan stemmen''. 

Leerlingen, ouders en andere familieleden kunnen hier stemmen tot vrijdagavond 16 mei. Een dag later wordt de uitslag in het programma De Taalstaat op NPO Radio 1 bekend gemaakt.

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)