Berry Powel is co-commentator bij derby

Gepubliceerd: 16-11-2017 19:11. Bijgewerkt: 17-11-2017 13:27

Oud-Superboer Berry Powel schuift vrijdagavond op De Vijverberg aan als co-commentator bij de derby tussen De Graafschap en NEC. De spits speelde in zijn carrière vaak tegen de Nijmegenaren.

Powel kende in de Achterhoek twee periodes in het shirt van De Graafschap. Met name in zijn eerste tijd in 2006/2007 - het kampioensjaar van de Superboeren - vormde hij een makkelijk scorend duo met Jhonny van Beukering. Powel was destijds 29 keer trefzeker, Van Beukering tikte er 21 binnen en maakte de overstap naar NEC. Tegenwoordig speelt Powel bij IJsselmeervogels in de Tweede Divisie.

De Graafschap staat op dit moment op de vijfde plaats en kan goede zaken doen tegen koploper NEC. Bij een zege nestelen de Superboeren zich stevig in de top van de Jupiler League. De uitzending van Optimaal FM start om 19.00 uur met een uitgebreide voorbeschouwing waarin ook Jhonny van Beukering aan het woord komt. Vanaf 20.00 uur verzorgt Berry Powel samen met verslaggevers Jasper Hazelaar en Michiel Fukking het rechtstreekse verslag van de Gelderse kraker.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)