Benefiet geeft bodem voor corsogroep 6kamp

Gepubliceerd: 24-02-2018 16:02. Bijgewerkt: 24-02-2018 16:56

Corsogroep 6kamp uit Lichtenvoorde kan voorzichtig denken aan de wederopbouw van de bouwlocatie. Met een benefietavond in café De Kruup zijn vrijdagavond duizenden euro's opgehaald voor deelname aan het Bloemencorso.


"Wat ons betreft een hele succesvolle avond", vindt ontwerper Jordy Mellink. De benefietavond werd georganiseerd omdat de bouwtent van 6Kamp in januari volledig werd vernield door de storm die de regio teisterde. Mellink schat dat de helft van het streefbedrag van 35.000 euro inmiddels binnen is. "Maar nu heb je nog geen zekerheid dat je als corsogroep kan blijven bestaan", aldus bestuurslid Mike van Leeuwen. "We hebben een goede start gemaakt, maar het is afwachten."

Terwijl andere bouwgroepen voorzichtig beginnen met voorbereidingen, heeft 6kamp nog geen bouwlocatie. "Normaal treffen we in maart voorbereidingen en beginnen we voorzichtig met bouwen", vertelt Mellink. Hij hoopt in april alsnog te kunnen starten. "Dan wel met een nieuwe tent, dan wel met losse onderdelen voor onze corsowagen", aldus Mellink, die positief blijft over deelname aan het Bloemencorso. "Wat mij betreft doen we gewoon mee."

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)