Bedrijvenbeurs in achthonderdjarig Bocholt

Gepubliceerd: 29-03-2022 12:03. Bijgewerkt: 29-03-2022 16:21

Na een afwezigheid van vijf jaar vindt zondag de bedrijvenbeurs in Bocholt, waar meer dan honderd bedrijven aanwezig zijn, weer plaats. Burgemeester Thomas Kerkhoff is blij dat het evenement ook tijdens het achthonderdjarig jubileumjaar van de stad op de agenda staat.

"We wilden dit speciale formaat voor de sterke Bocholt-economie voor de bedrijven in de het jubileumjaar van de stad niet zomaar voorbij gaan.", aldus burgemeester Kerkhoff. "Onze bedrijven staan garant voor onze welvaart en zouden daarom ook de kans moeten krijgen om deel uit te maken van het programma van de verjaardag van de stad." Tijdens de bedrijvenexpo krijgen lokale ondernemers zondag de mogelijkheid zich zelf te presenteren bij het bedrijventerrein I-Park.

Er zijn dit jaar minder bedrijven aanwezig dan bij de eerste editie van 2017. "Vanwege de Corona-situatie hebben we een zeer korte voorbereidingstijd, en sommige bedrijven zijn nog druk bezig met de nasleep van de corona-effecten of zitten momenteel vast bij belangrijke voorbereidingen voor externe beurzen", blikt Ludger Dieckhues van de organisatie vooruit. "Toch zijn we als organisatoren blij met de talrijke deelnemende bedrijven."

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met de lokale omroepen Antenne Niederrhein en RN7.

Foto: Stadtmarketing Bocholt

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)