Barney en Mighty Mike darten op Zwarte Cross

Gepubliceerd: 29-03-2019 9:03. Bijgewerkt: 29-03-2019 10:03

De Zwarte Cross heeft vrijdag voor de aankomende editie twee bijzondere nieuwe namen bekendgemaakt. Raymond 'Barney' van Barneveld en Michael 'Mighty Mike' van Gerwen gaan in Lichtenvoorde met elkaar de strijd aan op het festival.

"Ik ben enorm verheugd om, naast alle bands en muzikanten die op de donderdag al komen, de crème de la crème van de dartsport te mogen ontvangen op de Zwarte Cross", aldus festivaldirectrice Tante Rikie. De twee darters gaan tegen elkaar darten op het Open Achterhoeks Kampioenschap Darts. De twee zullen de sportieve strijd aangaan in de Megatent. Het is de eerste keer dat de Zwarte Cross het Open Achterhoeks Kampioenschap Darten. De wedstrijd wordt in goede banen geleid door de legendarische caller Russ Bray.

De organisatie heeft het schouwspel op de donderdag gepland om de campingbezoekers wat extra spektakel te geven op de eerste dag van het festival. Hoe de wedstrijd er uit zal zien houdt de organisatie nog even geheim, maar verzekert dat het in de Zwarte Cross stijl gehouden wordt. De organisatie verzekert dat het geen 1 april-grap is.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)