Bandleden Jovink houden deur op een kiertje

Gepubliceerd: 14-07-2017 10:07. Bijgewerkt: 14-07-2017 10:42

Jovink & De Voederbietels nemen vrijdagavond afscheid met een groots optreden op de Zwarte Cross. De bandleden bergen weliswaar de instrumenten op, maar houden de deur toch open kiertje voor een reünie in de toekomst.


''Het is niet zo dat er onderling iets speelt, wie weet als we het leuk vinden misschien weer over een paar jaar. Zeg nooit, nooit. Het hoeft niet de laatste keer te zijn'', vertelt Hendrik Jan Lovink. ''Als we over vijf jaar zin hebben om iets tofs te maken, dan kan dat als we allemaal gezond en in leven zijn. Maar voorlopig zullen jullie het zonder ons moeten doen'', vertelt Gijs Jolink.

Besluit om te stoppen
''We hadden allemaal een beetje zoiets van ja, de optredens zijn heel leuk en de Zwarte Cross is tof maar het werd gewoon een soort reünie. Het leuke van Jovink was gewoon vier a vijf keer per weekend in een busje te stappen met elkaar en helemaal naar de tering te gaan'', vertelt Hendrik Jan Bökkers over het stoppen. ''Het is ook weer geen slap aftreksel geworden, want daarmee doen we onszelf te kort. Maar het is goed dat we stoppen, denk ik.''

REGIO8 maakt een uitgebreide registratie van het laatste optreden van Jovink & De Voederbietels. Het optreden wordt later dit jaar uitgezonden op televisie en REGIO8.nl.

Bekijk ook:
- Heavy Hoempa rockt hard bij het kampvuur
- Bökkers treedt in de voetsporen van Jovink
- Camping Zwarte Cross stroomt feestend vol

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)