Baby overlijdt na aanrijding in Emmerich

Gepubliceerd: 13-10-2020 9:10. Bijgewerkt: 14-10-2020 15:18

Een baby is maandagmiddag overleden bij een frontale aanrijding tussen een auto en een ambulance op de L7 in Emmerich, over de grens bij 's-Heerenberg. Andere inzittenden van de auto, de moeder en haar andere kinderen, liepen ernstige verwondingen op.


Het ongeval vond rond 15.45 uur plaats op de Reeser Straße L7. Een 32-jarige automobiliste uit Emmerich kwam door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. Een daar rijdende ambulance kon de auto van de vrouw niet meer ontwijken met de aanrijding tot gevolg. Hulpdiensten rukten grootschalig uit na het ongeval, waarbij onder meer een Duitse en een Nederlandse traumahelikopter werden opgeroepen.

Een baby kwam volgens de Duitse autoriteiten ter plaatse om het leven. De andere inzittenden van de auto, de moeder en haar driejarige en zesjarige kind, raakten ernstig gewond. De 58-jarige bestuurder van de ambulance liep lichte verwondingen op en heeft bijgedragen aan de hulpverlening ter plaatse. De L7 is een tijdlang volledig afgesloten geweest na de aanrijding.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met de lokale omroepen Antenne Niederrhein en RN7.

Foto: 112achterhoek-nieuws.nl

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)