Artiest Van Dijk debuteert bij Ulftse carnaval

Gepubliceerd: 21-01-2019 14:01. Bijgewerkt: 21-01-2019 14:49

Burgemeester Otwin van Dijk heeft vrijdagavond zijn debuut gemaakt als carnavalsartiest bij de pronkzitting van Stichting Iseldonk in Ulft. Voor de burgervader was zijn deelname een bijzondere ervaring.

“Ik werd vorig jaar gevraagd of ik mee wilde doen bij een optreden van de carnavalsvereniging”, aldus Otwin van Dijk. “Het is toch wel wat anders dan het serieuze burgemeesterswerk." De burgemeester deed samen met Dianca en Nora Disbergen de act ‘Metdoen.’ Tijdens het optreden werd de lokale politiek op humoristische wijze besproken. Carnavalisten die in de uitverkochte Popzaal van de DRU Cultuurfabriek zaten waren verrast door het speciale optreden. “Men vindt het leuk dat de burgemeester meedoet en zich onder het publiek bevindt”, aldus actrice Dianca Disbergen. 

Nora Disbergen vond het een leuke ervaring om samen met de burgemeester op te treden. “Ik vind het echt heel grappig”, aldus de artiest. “Je ziet hem niet heel vaak en dan is dit wel iets unieks om samen met hem te doen.” Voor Van Dijk is een carnavalsoptreden zeker voor herhaling vatbaar. “Ik zal er eens goed over nadenken." Volgens Dianca Disbergen heeft de burgemeester de deuren wel opengezet voor andere politici. "We dagen ze uit om mee te doen met ons."

Foto: Guus Tinnevelt

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)