Anhangers enthousiast over nieuw werk Jolink

Gepubliceerd: 31-03-2019 19:03. Bijgewerkt: 31-03-2019 22:45

Ruim honderd enthousiaste Anhangers kwamen zaterdagmiddag naar boekhandel Raadgeep & Berrevoets in Doetinchem voor het nieuwe werk van Bennie Jolink. De zanger hield daar een signeersessie en voor de vele fans was dat een mooi moment om hem te ontmoeten.

"Ik vind het zich toch wel weer leuk om weer eens onder de mensen te komen", aldus Bennie Jolink. "En ook om te zien dat er best wel brede belangstelling is." Rudi Wolbers is blij met het nieuwe boek en het bijbehorende album. "Vooral die pentekeningen van hem spreken mij erg aan", aldus de Anhanger. "Dat is geweldig gedaan." Jan van Hilten kon merken dat het druk was bij zijn winkel. "Het overviel ons een beetje", aldus de eigenaar. "Het stond meteen stampvol. Bennie heeft constant gesigneerd en hij heeft iedereen aandacht gegeven."

Marga van Eek kwam helemaal uit Groningen om het nieuwe werk van Jolink te bemachtigen en om de frontman van Normaal te ontmoeten. "Het is bijzonder om hem nu weer terug te zien", aldus de Anhanger. "Hij heeft mij overal doorheen geholpen met zijn nummers dus dat boek hebben hoort erbij." De nieuwe muziek die op het album staat was wennen volgens Wolbers. "Het is een cd'tje dat, wanneer je rustig in de kamer zit, opzet. Het is wat rustiger", stelt de fan uit het Overijsselse Deurningen. "Het is niet het høken, brekken en angoan!"

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)