Analist Van de Pavert gelooft in Superboeren

Gepubliceerd: 18-05-2018 12:05. Bijgewerkt: 18-05-2018 16:04

De eerste finalewedstrijd van de play-offs tussen De Graafschap en Almere City is op de voet gevolgd door analist Ted van de Pavert. De oud-Superboer leefde als fan mee en analyseerde de wedstrijd op Optimaal FM.


“Het is leuk om de wedstrijd een keer op een andere manier te beleven”, laat de huidige NEC-verdediger Ted van de Pavert weten. “En op deze manier mijn mening te geven over het vertoonde spel.” Donderdagavond was de Achterhoekse verdediger te gast in de radiostudio van Optimaal FM om als co-presentator aan te schuiven. “Op het moment dat Almere op voorsprong kwam had ik er even minder vertrouwen in, vooral omdat De Graafschap de tweede helft matig speelde”, aldus de 26-jarige verdediger over de wedstrijd van de Superboeren. “Op dat moment zijn er voor Almere nog mogelijkheden om de 2-0 te maken, maar gelukkig wordt dat voorkomen.”

“Die goal in de laatste minuten is enorm belangrijk”, zo vertelt Van de Pavert. “Normaal gesproken op een volle Vijverberg mag dit niet meer misgaan.” Waar De Graafschap nog kans maakt om een seizoen goed af te sluiten, ging het met Ted en zijn teamgenoten een stuk minder. “Ik had natuurlijk liever zelf gevoetbald maar daar kunnen we nu niks meer aan doen”, vertelt Van de Pavert die zijn oude club steunt op weg naar de Eredivisie. “Ik ben zondag in het stadion om De Graafschap als supporter aan te moedigen.”

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)