Afscheid op veld voor tweetal Superboeren

Gepubliceerd: 27-08-2016 11:08. Bijgewerkt: 27-08-2016 20:04

Voorafgaand aan de wedstrijd die De Graafschap vrijdagavond verloor van VVV-Venlo namen twee spelers afscheid. Ted van de Pavert en Kristopher Vida zwaaiden de Vijverberg uit.

"Geweldig om hier terug te zijn en iedereen te bedanken", vindt de Hongaarse Kristopher Vida. Waar verdediger Van de Pavert afgelopen zomer de overstap maakte naar PEC Zwolle, vertrok Vida naar het Slowaakse FC DAC 1904 Dunajsk√° Streda. Voorafgaand aan de wedstrijd mocht het tweetal bloemen in ontvangst nemen en afscheid nemen van het publiek: "Ik vond het speciaal dat ik hier terug mocht komen want ik vond het hier echt een familie", aldus Vida. "Die twee jaar hier zijn echt fantastisch geweest, ondanks de degradatie."

Vida was net als ruim 8.000 anderen aandachtig toeschouwer bij de 0-2 nederlaag van De Graafschap. "Het was zeker niet de beste wedstrijd van De Graafschap", weet Vida. "Dat was wel jammer, met drie punten was het afscheid nog mooier geweest. Maar het was wel leuk om mijn oude teamgenoten weer te zien spelen. Ik hoop dat ze volgend jaar weer de eredivisie in kunnen als kampioen. Ik ga het sowieso volgen."
foto: De Graafschap

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)