Actueel

Filteren op datum:         

Primeur met helikopter in 's-Heerenberg

Gepubliceerd op: 15-05-2021 16:49

Een vrachthelikopter is zaterdag ingezet om het dak van Mainfreight Warehousing in ’s-Heerenberg te renoveren. De Winterswijkse dakdekkers die de klus hebben uitgevoerd zijn naar eigen zeggen de eerste in Nederland die een helikopter inzetten voor deze werkzaamheden.

Politie zoekt man die meisjes lastigvalt

Gepubliceerd op: 15-05-2021 14:14

De politie zoekt een man die de afgelopen twee weken verschillende meisjes lastig heeft gevallen in Winterswijk. De man valt jonge meisjes lastig die alleen fietsen door het buitengebied van het grensdorp.

Coronaregels in Duitsland versoepelen

Gepubliceerd op: 14-05-2021 19:46

De corona-noodrem in de Duitse grensstreek vervalt vanaf zondag omdat de besmettingsgraad aanzienlijk lager is geworden. Dit zorgt voor versoepelingen op verschillende gebieden, zo vervalt onder andere de avondklok.

Vijverberg wordt fort voor duel met Roda JC

Gepubliceerd op: 14-05-2021 17:46

De wijken rond het stadion van De Graafschap worden zaterdagavond rond de wedstrijd tegen Roda JC door het instellen van een noodverordening afgesloten voor mensen die er niets te zoeken hebben. De omgeving van De Vijverberg was woensdag na het mislopen van promotie het decor van rellen, een beeld dat pijn deed bij algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp.

Doetinchem sluit gebied rond Vijverberg af

Gepubliceerd op: 14-05-2021 17:04

Doetinchem stelt een noodverordening in voor het gebied rondom stadion De Vijverberg voor de wedstrijd tussen De Graafschap en Roda JC. Tussen zaterdagmiddag 17.00 uur en middernacht is de locatie verboden toegang voor 'iedereen die er niets te zoeken heeft'.

Eerste werkzaamheden Europaweg klaar

Gepubliceerd op: 14-05-2021 16:42

De eerste werkzaamheden aan de Europaweg in Doetinchem zijn afgerond wat betekent dat de weg weer gedeeltelijk open gaat. De laatste fase van de verdubbeling van de weg gaat maandag van start.

Autobrand 's-Heerenberg niet aangestoken

Gepubliceerd op: 14-05-2021 15:57

De politie heeft geen brandstichting kunnen vaststellen bij de autobrand die op de ochtend van 8 april ontstond aan De Harp in ‘s-Heerenberg. Deze conclusie is getrokken na het horen van getuigen en het bekijken van camerabeelden.

Vijf verdachten zitten nog vast na rellen

Gepubliceerd op: 14-05-2021 15:48

Vijf verdachten uit de regio zitten nog vast naar aanleiding van de rellen na het gelijkspel van De Graafschap tegen Helmond Sport woensdagavond. Een groep van honderdvijftig personen keerde zich daarbij tegen de politie en luisterde niet naar aanwijzingen.

De Graafschap zoekt herstel tegen Roda JC

Gepubliceerd op: 14-05-2021 15:44

Drie dagen na het mislopen van directe promotie moet de selectie van De Graafschap de rug rechten voor de play-offs. Drie overwinningen zouden genoeg zijn om volgend seizoen alsnog in de eredivisie uit te komen, om te beginnen zaterdagavond tegen Roda JC.

Weerboer voorspelt afwisselend weekend

Gepubliceerd op: 14-05-2021 13:09

Gerrit Vossers neemt iedere vrijdag de weersvoorspellingen voor het weekend in de Achterhoek door. Bij de watertoren in Aalten voorspelt de weerboer een afwisselend weekend met droge ochtenden gevolgd door regen in de middag.

Meer nieuws
Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)