Active Living Orion vervolmaakt de selectie

Gepubliceerd: 02-09-2020 15:09. Bijgewerkt: 02-09-2020 19:49

Active Living Orion heeft met het aantrekken van buitenaanvallers Jordan Dalrymple en Tijmen Laane de selectie voor het nieuwe seizoen rond. De Doetinchemse volleybalclub is vanwege het niet afgemaakte vorige eredivisieseizoen nog altijd de regerend landskampioen.

Voor Engelsman Dalrymple is het zijn tweede buitenlandse avontuur, nadat de 26-jarige buitenaanvaller uit Londen eerder actief was in Zweden. Voor Laane is het hoogste niveau van het Nederlandse volleybal geen onbekend terrein. De 32-jarige routinier speelde eerder al vijf seizoenen in Amsterdam, Rotterdam en Zwolle. Vervolgens beleefde hij avonturen in Polen, Slovenië, Griekenland en Indonesië. Laane zal het volleyballen bij Orion combineren met een start van zijn maatschappelijke carrière.

De Engelsman en de Nederlander zijn respectievelijk de elfde en twaalfde nieuwe aanwinst voor de ploeg van debuterend hoofdtrainer Joris Marcelis. Versterking op de positie van buitenaanvaller was de laatste wens van Marcelis, die nu zijn selectie rond heeft.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)