Actie levert De Graafschap tienduizend euro op

Gepubliceerd: 08-07-2020 11:07. Bijgewerkt: 08-07-2020 11:08

De actie ‘Hart veur de club’ heeft De Graafschap in één dag tijd meer dan tienduizend euro opgeleverd. Geïnteresseerden kunnen een plek in een hart kopen, dat binnenkort fysiek wordt geplaatst op de gevel van stadion De Vijverberg.

De eerste plek in het hart werd voor 1.954 euro, een referentie naar het oprichtingsjaar, gekocht door Vereniging De Graafschap. "Het zijn bijzondere tijden, waarin we het echt samen moeten doen”, aldus voorzitter Anton van der Kamp van de Vereniging. “We hopen dat iedereen met een blauw-wit hart het voorbeeld volgt en zich inschrijft voor een plek in dit unieke hart.” Mensen kunnen voor een bedrag van 19,54 euro een plek reserveren in het hart dat verschijnt bij de hoofdingang.


Verschillende supporters laten op sociale media weten aan te sluiten bij de actie, waaronder burgemeester Mark Boumans. “Ik vind het ontzettend mooi om te zien dat vrijwel iedereen rondom de club op welke manier dan ook zijn of haar steentje bijdraagt”, aldus algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp. “De club leeft enorm en dat doet ons vanzelfsprekend meer dan goed."

Foto: De Graafschap

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)