Abraham DZC’68 viert jubileum groots in 2018

Gepubliceerd: 21-01-2018 16:01. Bijgewerkt: 21-01-2018 16:59

DZC’68 uit Doetinchem ziet dit jaar Abraham, de club werd 50 jaar geleden opgericht. Het hele jaar worden er daarom allerlei activiteiten georganiseerd.

“We hebben op de nieuwjaarsreceptie daarvoor de aftrap gegeven”, vertelt lid van de jubileumcommissie Jeroen Sanders over de start van de activiteiten. “De eerstvolgende activiteit is deelname aan de carnavalsoptocht. Dan hebben we door het jaar heen nog een aantal activiteiten.” Hoogtepunt van die activiteiten vormt het weekend van 19 en 20 mei, het weekend dat de club exact vijftig jaar bestaat. “Het hoogtepunt ligt op zaterdag 19 mei.”

Die dag wordt er een jubileum georganiseerd, dat tot in de kleine uurtjes door zal gaan. “De bedoeling is dat het een feestdag is voor alle DZC’ers en ook zelfs oud DZC’ers.” Om iedereen mee te laten delen in de feestvreugde is er dan ook van alles georganiseerd. “We starten met een mud-run voor alle junioren- en seniorenelftallen op Sportpark Zuid. Voor de reünisten die zijn uitgenodigd voor 19 mei, is de doelgroep 35+ die vroeger DZC’er geweest is. Die worden uitgenodigd voor een onderling voetbaltoernooi. Onze sponsorclub Support’68 speelt een onderling toernooi en aan het einde van de middag hebben we de jubileumreceptie voor alle genodigden. ’s Avonds moet het besluit van de dag een heel groot feest zijn waar iedereen voor uitgenodigd is. Met om 0.00 uur natuurlijk het feestelijk moment, want op 20 mei worden we officieel 50.” Wie zich op wil geven voor de reünie of meer informatie wil, kan terecht op de speciale jubileumsite van DZC’68.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)