20e editie Kunst en Kunstig van start

Gepubliceerd: 30-09-2016 15:09. Bijgewerkt: 30-09-2016 16:01

Kunst en Kunstig is klaar voor de twintigste editie die zaterdag van start gaat in de authentieke straatjes van Zeddam. Jong en oud kunnen tijdens dit festival genieten van vele regionale kunstenaars.


"We bestaan dit jaar twintig jaar", aldus bestuurslid Saskia Vloed. "Door het enthousiasme van het bestuur, het dorp en alle sponsoren zorgen we ervoor dat we het nog steeds kunnen organiseren." Omdat het een speciaal jaar is, is de entree voor de weekenddagen gratis. "Mensen kunnen een hele boel vari√ęteit verwachten in muziek, kunst en culinaire zaken met deelnemers vanuit de hele Achterhoek", vertelt Ineke van Halteren, die ook betrokken is bij het bestuur.

Volgens de bestuursleden is er geen betere plek dan Zeddam. "In Zeddam hebben we een hele mooie straat waar Rijksmonumenten aan gevestigd zijn", vertelt van Halteren. "Deze Rijksmonumenten worden ook gebruikt voor het festival." Volgens Vloed hoeven de bezoekers ook niet bang te zijn voor regenachtig weer. "Gelukkig beschikken we van heel veel binnen locaties en staan alle deelnemers in hele grote tenten, dus voor een kleine bui of regen hoeven we niet bang te zijn."

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)