's-Heerenbergenaar krijgt titel 'Koning Toto'

Gepubliceerd: 01-10-2018 13:10. Bijgewerkt: 01-10-2018 13:57

Een inwoner van 's-Heerenberg is maandag tot Koning Toto gekroond. De gelukkige won zaterdag duizenden euro's met een juiste combinatie van weddenschappen.

"WAAJOOWW", reageert de Toto op Twitter. "Vier maal werd de juiste 'correcte score' ingevuld door iemand uit 's-Heerenberg. Dat is buitengewoon lekker, zeker met die late winner van Liverpool." De inwoner plaatste een gokje op een combinatie van de juiste uitslagen van Chelsea - Liverpool, Huddersfield Town - Tottenham Hotspurs, Internazionale - Cagliari en Fortuna Sittard - Ajax. Als hij alle vier de uitslagen exact goed zou hebben, zou hij zijn totale weddenschap hebben gewonnen.

Zaterdagavond na het laatste fluitsignaal bleek de 's-Heerenbergenaar voorspellende gaven te hebben, want alle vier de uitslagen had hij of zij correct. De inzet van zes euro veranderde daardoor in 16.341,84 euro. Daar gaat nog wel kansspelbelasting van af. Toto feliciteerde op Twitter de winnaar en verzorgde bovendien het bewijs dat de weddenschap daadwerkelijk geplaatst werd.

Foto: Toto

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)