'Kiek Uut' voor ondernemers in Achterhoek

Gepubliceerd: 03-05-2021 16:05.

Aalten is maandagavond als eerste Achterhoekse gemeente gastheer van de online talkshow Kiek Uut, waarin ondernemers in de gemeente worden gewezen op de gevaren van ondermijning. De onderwereld weet steeds beter te infiltreren in de bovenwereld.

De talkshow is speciaal bedoeld voor lokale ondernemers en is een initiatief van het Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland, met als thema de invloed die de georganiseerde misdaad uitoefent op het bedrijfsleven. De gesprekken staan onder leiding van Anton Jansen (manager PVO Oost-Nederland), samen met de lokale burgemeester. Ze gaan in gesprek met een lokale ondernemer, een expert van Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en een vertegenwoordiger van de politie. Burgemeester Anton Stapelkamp trapt maandagavond af vanuit het gemeentehuis in Aalten.

De daaropvolgende maandagen wordt Stapelkamp gevolgd door achtereenvolgens zijn collega's in Berkelland, Winterswijk, Doetinchem, Oude IJsselstreek, Oost Gelre en Bronckhorst. Belangstellenden voor de talkshow voor ondernemers kunnen zich aanmelden via de site van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland (pvo-oostnederland.nl). Elke aflevering is na afloop ook op die site terug te kijken.

Foto: 112Achterhoek-nieuws.nl (ter illustratie, aanhouding bij drugslab in Drempt)


Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)