Zeker elf spelers vertrekken bij De Graafschap

Gepubliceerd: 08-05-2017 14:05. Bijgewerkt: 08-05-2017 15:42

De Graafschap neemt voor volgend seizoen afscheid van minimaal elf spelers. Van negen spelers wordt het contract niet verlengd en twee spelers willen zelf een vervolgstap maken.

"Wij hebben gedurende het hele seizoen gezamenlijk gekeken naar de plussen en de minnen en op basis daarvan selecteer je door", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede. "De spelers waar wij niet mee verder gaan, bedanken we voor hun bijdrage en wensen ze veel succes bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Wij zijn ook al druk bezig om de selectie voor het aankomend seizoen te versterken. De verwachting is dat we op korte termijn een aantal nieuwe spelers kunnen presenteren."

De Graafschap verlengt het contract niet van Jasper Heusinkveld, Eric Verstappen, Lion Kaak, Nathaniel Will, Jan Lammers, Luis Pedro, Tim Linthorst, Dean Koolhof en Erik Quekel. Byran Smeets en Piotr Parzyszek willen een stap naar een hoger niveau maken. Met Mark Diemers is de club nog in gesprek over de toekomst. De Graafschap heeft afgelopen week wel Robert Klaasen definitief overgenomen van Sparta Rotterdam.

Foto: REGIO8 (selectiefoto 2016/2017)

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)