Van der Heide vertrekt bij IJsselmeervogels

Gepubliceerd: 18-08-2017 9:08. Bijgewerkt: 18-08-2017 9:15

Sandor van der Heide treedt fulltime in dienst als assistent-trainer bij De Graafschap. De 39-jarige oefenmeester heeft per direct zijn taken als hoofdtrainer van Tweededivisionist IJsselmeervogels neergelegd.

"Het afgelopen half jaar heeft Van der Heide de functie van hoofdtrainer van IJsselmeervogels gecombineerd met een deeltijdfunctie als assistent bij De Graafschap", zo laat de voetbalclub uit Spakenburg weten. "In de afgelopen weken is echter gebleken dat die combinatie hem steeds zwaarder viel, waardoor er een keuze gemaakt moest worden. De mogelijkheid om fulltime in het betaald voetbal aan de slag te gaan heeft hierbij voor Sandor de doorslag gegeven."

IJsselmeervogels laat weten de keuze te betreuren. "Tegelijkertijd erkennen we het unieke karakter van de kans die Sandor geboden wordt en het contract bood ruimte hiervoor", aldus de voetbalclub. "We kijken terug op een prettige en zeer succesvolle samenwerking met mooie successen in de KNVB Beker en het kampioenschap in de Derde Divisie en wensen Sandor veel succes toe in zijn nieuwe positie."

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)