Van de Pavert wil meer spelen bij PEC Zwolle

Gepubliceerd: 29-03-2017 15:03. Bijgewerkt: 29-03-2017 14:06

Voetballer Ted van de Pavert wil meer spelen bij PEC Zwolle. De Doetinchemmer zit zich sinds een rugblessure op de bank te verbijten en wil zich dan ook weer dolgraag in de basis spelen.


‘’Ik moet wel zeggen dat ik het naar mijn zin heb in Zwolle, maar ik speel de laatste tijd helaas wat minder. In de eerste seizoenhelft heb ik bijna alles gespeeld, na de winterstop ben iik even geblesseerd geweest aan mijn rug en toen begon het net te lopen bij ons. De trainer heeft toen besloten het team te laten staan’’, blikt Van de Pavert terug op de ontwikkelingen in Zwolle. ‘’Dat is wel even wennen en af en toe verbijten, want ik heb bij De Graafschap natuurlijk ook veel gespeeld. Maar ik heb er wel vertrouwen in dat ik mij ga terugknokken.’’

Verhuurperiode
De verdediger sluit een verhuurperiode aan De Graafschap niet uit, indien de situatie volgend seizoen zo blijft. ‘’Op dit moment ben ik daar helemaal niet mee bezig en ga ik er ook niet vanuit. Ik voel mij wel nog steeds gewaardeerd in de regio en bij De Graafschap. De lijntjes zijn kort, dus wie weet’’, aldus de Doetinchemmer, die zich op dit moment alleen op PEC Zwolle wil richten. ‘’Ik ben van nature een harde werker en altijd mijn best doe op trainingen en wedstrijden. Ik moet natuurlijk wel zorgen dat ik fit blijf en dat ik bij het tweede laat zien dat ik er in hoor. Als het dit seizoen niet lukt, dan volgend seizoen’’.

Meer over Ted van de Pavert in een nieuwe reeks 8SPORT. De opnames starten maandagavond 3 april om 19.00 uur in de DRU Cultuurfabriek in Ulft. De toegang is gratis.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)