Update uit de ziekenboeg van De Graafschap

Gepubliceerd: 15-08-2016 16:08. Bijgewerkt: 15-08-2016 16:51

De selectie van De Graafschap heeft te kampen met een flink aantal blessures. De Doetinchemse voetbalclub geeft middels een blessure-update duidelijkheid over de ernst van de verschillende kwetsuren.

De Graafschap verwacht dat Tolgahan Çiçek (spierscheuring in been) en Youssef El Jebli (breuk in sleutelbeen) dicht tegen een rentree aanzitten. Daarnaast is de haarscheur van rechtsback Bart Straalman (kuitbeen) naar verwachting over drie weken genezen. De spelers zullen echter nog wel minuten moeten maken om wedstrijdfit te worden. Tegelijkertijd loopt het medisch onderzoek naar de blessure die middenvelder Bryan Smeets twee weken geleden opliep tegen FC Eindhoven nog door.

Ook de ernst van de hakblessure van aanwinst Luis Pedro is nog onduidelijk: "De medische staf is, samen met specialisten, aan het kijken welke maatregelen er nodig zijn om Luis weer aan het voetballen te krijgen", zo laat De Graafschap weten. Verder vergt de revalidatie van Tim Linthorst (knie) en Erik Quekel (teen) nog enkele maanden na de uitgevoerde operaties.

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)