Terborg Toernooi opmars voor ASA Ghana

Gepubliceerd: 14-05-2017 19:05. Bijgewerkt: 14-05-2017 19:26

ASA Ghana, de voetbalacademie van Piet de Visser uit Accra, ziet het Terborg Toernooi als opmars op zich te tonen aan Europa. De Ghanezen doen voor het eerst mee aan het toernooi voor voetballers onder de 19 jaar.

'’Ze zijn er helemaal klaar voor en willen zich tonen in Europa’’, zegt Piet de Visser over de Ghanezen die over twee weken naar Terborg afreizen. Samen met ex-prof Godwin Attram richtte de scout twee jaar geleden van zijn spaargeld een voetbalacademie op. ‘’Dit zijn jongens die ik van de straat heb geplukt. Ik heb ze in een academie gezet. Ze trainen s ’morgens om zeven uur al op hun techniek’’, spreekt De Visser enthousiast over zijn Afrikaanse talenten.

‘’Ze zijn hongerig om iets te bereiken en spelen met zo veel passie en plezier’’, aldus De Visser. ‘’We hebben vorig jaar op het Next Gen toernooi in Amsterdam gespeeld en de halve finale bereikt. We gaan ook nu voor de halve finale’’, zegt de inmiddels 82-jarige De Visser, die zelf ook in Terborg komt kijken. Attram De Visser Soccer Acadamy komt in ieder geval uit tegen huidig titelhouder Atletico Mineiro op de 38e editie van het Terborg Toernooi.

Foto: Terborg Toernooi

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)