Spits Parzyszek volgend seizoen bij PEC Zwolle

Gepubliceerd: 18-06-2017 19:06. Bijgewerkt: 18-06-2017 20:14

Piotr Parzyszek speelt het komende seizoen voor eredivisionist PEC Zwolle. De Poolse aanvaller komt transfervrij over van De Graafschap en tekent voor drie jaar bij de Blauwvingers.

"Met Piotr halen we onze gewenste versterking voor de spitspositie binnen", aldus technisch directeur Gerard Nijkamp van PEC Zwolle. "Het is een fysiek sterke en meevoetballende spits, die ondanks zijn relatief jonge leeftijd, al veel wedstrijden achter zijn naam heeft staan. Piotr heeft het afgelopen seizoen een goede ontwikkeling doorgemaakt in de Jupiler League, waarin hij het net veelvuldig wist te vinden. Nu is het tijd voor hem om een volgende stap te zetten en zich ook te bewijzen op het hoogste voetbalniveau van Nederland."

De 23-jarige Parzyszek is een jeugdproduct van De Graafschap. Hij debuteerde in het betaald voetbal bij de Superboeren en kwam na uitstapjes in onder meer Engeland en Denemarken halverwege het vorige seizoen terug op de Vijverberg. Afgelopen seizoen werd hij clubtopscorer met 25 doelpunten.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)