Sjoerd Ars voor één jaar naar De Graafschap

Gepubliceerd: 22-06-2017 14:06. Bijgewerkt: 22-06-2017 15:53

De Graafschap heeft zijn gewenste aanvallende versterking voor komend seizoen binnen. Sjoerd Ars komt onder voorbehoud van een medische keuring voor een seizoen op huurbasis over van Fortuna Sittard.

"Ik kom om doelpunten te maken", laat de 33-jarige aanvaller Sjoerd Ars weten. De aanvaller speelde eerder tussen 2003 en 2005 in het shirt van De Graafschap. "Fantastisch om terug te zijn op De Vijverberg, waar mijn profcarrière is begonnen!", aldus Ars. De in Terborg geboren spits is momenteel topscorer aller tijden in de Jupiler League met 162 doelpunten. "Daar hoop ik er komend seizoen nog heel wat aan toe te voegen", besluit de aanvaller.

Ook vanuit De Graafschap wordt met enthousiasme gereageerd. "Sjoerd heeft bewezen in de Eerste Divisie altijd garant te staan voor veel doelpunten", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede. "Daarnaast is hij het type spits dat wij graag zien bij De Graafschap." In de winter had Ars ook al oren naar een terugkeer in Doetinchem, toen stapte hij uiteindelijk over naar Fortuna Sittard.

Foto: De Graafschap

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)