Seizoen De Graafschap lijkt voorbij na 3-3

Gepubliceerd: 28-04-2017 22:04. Bijgewerkt: 01-05-2017 11:21

De Graafschap heeft het vrijdag nagelaten om goede zaken te doen in de strijd om de tiende plaats. Op De Vijverberg kwamen de Superboeren niet verder dan 3-3 tegen hekkensluiter Achilles'29.


Alle doelpunten van de wedstrijd vielen in de eerste helft. De Graafschap gaf tot drie keer toe een voorsprong uit handen. Mark Diemers schoof de Doetichemmers na dertien minuten op 1-0 voorsprong, maar nog geen minuut later stond het 1-1. Jop van Steen schoot uit een volley de bal achter doelman Filip Bednarek. De Graafschap kwam op 2-1 via Anthony van den Hurk die de rebound goed binnentikte. De voorsprong duurde niet lang, want even later kopte Antonio Stankov de gelijkmaker tegen de touwen.

De Graafschap kwam voor rust wederom op voorsprong (3-2) door de tweede van Van den Hurk, maar Niek Versteegen profiteerde aan de andere kant van geschutter van de defensie van de Superboeren en schoot de 3-3 binnen. In de tweede helft ging De Graafschap op zoek naar de 4-3, maar miste het precisie en hield doelman Robbert te Loeke de Groesbekers meerdere malen op de been.

Door dit resultaat lijkt De Graafschap naast plaatsing voor de play-offs te grijpen. Daarvoor moet er een wonder gebeuren op de laatste speeldag. RKC Waalwijk moet verliezen van MVV Maastricht en FC Eindhoven moet punten laten liggen tegen Helmond Sport. Zelf zullen de Doetinchemmers dan hun plicht moeten doen bij FC Oss.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)