Redbad Strikwerda nieuwe trainer van Orion

Gepubliceerd: 08-05-2017 14:05. Bijgewerkt: 08-05-2017 14:51

Redbad Strikwerda wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van Seesing Personeel Orion. De 52-jarige Apeldoorner was in het verleden onder meer trainer van Draisma Dynamo en Landstede Zwolle.

‘’Er zijn meerdere redenen waarom we blij zijn met Redbad als nieuwe trainer'', zegt voorzitter Wijnand Geerdink tegenover De Gelderlander over de komst van de Apeldoorner. ‘’Hij is een ervaren trainer die weet wat er in de top van de eredivisie gevraagd wordt. Verder is hij succesvol geweest en bleef hij langdurig bij clubs die hij trainde. We zijn ook gecharmeerd geraakt van de passie waarmee hij spelers zich individueel wil laten ontwikkelen en daarnaast heeft hij een uitgesproken mening die bij kan dragen aan de topvolleybal in het algemeen.''

Het bestuur van Orion besloot in april het contract met Goran Aleksov niet te verlengen, omdat de club een impuls wilde geven aan de selectie van het eerste team. De beslissing zorgde voor gefronste wenkbrauwen bij Aleksov die met de Doetinchemmers dit seizoen de beker won en zich opnieuw plaatste voor de finale om het landskampioenschap. In de eindstrijd moesten de volleyballers voor het tweede jaar op rij buigen voor Abiant Lycurgus.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)