Punt voor De Graafschap in kelderkraker

Gepubliceerd: 28-10-2016 22:10. Bijgewerkt: 28-10-2016 22:51

De Graafschap heeft vrijdag een punt overgehouden aan de ontmoeting met Achilles'29. In Groesbeek eindigde de kelderkraker zoals ook begonnen werd: 0-0.


In de erg slechte wedstrijd waren de kansen spaarzaam. Niek Versteegen schoot tot twee keer toe voorbij aan het doel van doelman Filip Bednarek. De grootste mogelijkheid voor rust van De Graafschap was voor spits Piotr Parzyszek, die via de stuiter de vuisten van Achilles-doelman Robbert te Loeke trof.

Na rust had Versteegen een enorme kans om de thuisploeg op voorsprong te zetten, maar zijn poging vloog langs de paal tegen de reclameborden. Uit een klungelsituatie was De Graafschap bijna op voorsprong gekomen, maar de bal stuiterde via de lat op de lijn het doel uit. Ook na het inbrengen van Youssef El Jebli en Anthony van den Hurk werd De Graafschap niet gevaarlijker. Dean Koolhof schoot nog een vrije trap net naast.

Door dit teleurstellende gelijke spel blijft De Graafschap zestiende in de Jupiler League. Volgende week komt Fortuna Sittard naar Doetinchem.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)