Persoonlijke fouten nekken De Graafschap

Gepubliceerd: 20-01-2017 22:01. Bijgewerkt: 20-01-2017 22:50

De Graafschap heeft zijn eerste thuiswedstrijd in het nieuwe jaar kansloos verloren. FC Den Bosch strafte de persoonlijke fouten op De Vijverberg genadeloos af: 0-3.


Net op het moment dat De Graafschap beter in de wedstrijd leek te komen, kwam Den Bosch op klungelige wijze op 0-1 voorsprong. Een terugspeelbal van Bryan Smeets ging langs doelman Filip Bednarek op en rolde zo het doel in. Daarna was De Graafschap het kwijt en kwam FC Den Bosch vlak voor rust zelfs op 0-2, nadat Stefano Beltrame uit een doorstuiterende hoekschop raak schoot.

In de tweede helft begon De Graafschap fel, maar vergat het echte kansen te creëren. Verdediger Bart Straalman was met zijn kopbal uit een corner nog het dichtste bij de aansluitingstreffer. Na de 0-3 van Damiano Schet, die profiteerde van een enorme fout bij De Graafschap, was het gedaan.

Door deze nederlaag wordt de achterstand op de bovenste ploegen in de Jupiler League alleen maar groter en zakt De Graafschap naar de zeventiende plaats. Volgende week gaan de Doetinchemmers op bezoek bij Jong FC Utrecht.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)