Oud-Superboeren aan de slag bij Silvolde

Gepubliceerd: 17-06-2017 8:06.

Martijn Meerdink en René Bot treden komend seizoen in dienst bij Sportclub Silvolde. De oud-Graafschapspelers zullen zich komend seizoen bezighouden met jeugdtrainingen bij de hoofdklasser.

"Sportclub Silvolde denkt door deze investering de jeugdafdeling naar een hoger plan te tillen", zo laat de voetbalclub weten. "Niet alleen de spelertjes, maar ook de huidige staf kan er absoluut profijt van trekken." De bedoeling is dat Meerdink en Bot elkaar wekelijks afwisselen om trainingen te verzorgen op het sportpark in Silvolde. "Meerdink gaat voor alle Silvoldse pupillen techniektraining verzorgen en Bot geeft aan deze groep looptraining", aldus de club.

Met het aantrekken van Bot en Meerdink wil Silvolde tegelijk een boodschap afgeven: "De vereniging is meer dan een eerste team", zo laat de Silvoldse voetbalclub weten. "Daarom zijn er steeds weer initiatieven om tevens andere zwart-wit geledingen een ‘boost’ te geven. Ook voor de jeugdafdeling wordt constant gezocht naar kwaliteitsinjecties."

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)