Orion weet selectie vrijwel intact te houden

Gepubliceerd: 24-05-2017 7:05. Bijgewerkt: 24-05-2017 8:13

Seesing Personeel Orion is er in geslaagd om de selectie van Heren 1 vrijwel intact te houden. Alleen midspeler Ryan Anselma heeft aangegeven een stap terug te willen doen.

De Doetinchemse volleybalclub wist deze week de contracten te verlengen met Freek de Weijer, Stijn Held, Dik Heusinkveld, Twan Wiltenburg en Tom Buijs. Eerder verlengden aanvoerder Pim Kamps, Joris Marcelis, Colin Zuijdgeest, Rob Jorna en Erik van der Schaaf al bij de Eredivisionist. Orion wil zich in aanloop naar het nieuwe seizoen nog versterken met één of twee spelers.

De selectie had al in een vroeg stadium aangegeven bij elkaar te willen blijven. Het voornemen van de volleyballers zorgde ervoor dat het contract met coach Goran Aleksov niet verlengd werd, ondanks de winst van de beker en het bereiken van de finales om het landskampioenschap. Het bestuur wilde de selectie een impuls geven en besloot op zoek te gaan naar een nieuwe trainer. Inmiddels is Redbad Strikwerda vastgelegd als nieuwe hoofdcoach voor het volgende seizoen.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)