Orion komt terug in ritme en wint opnieuw

Gepubliceerd: 21-11-2016 9:11. Bijgewerkt: 21-11-2016 9:59

Seesing Personeel Orion lijkt met de winst op Inter Rijswijk de wisselvallige seizoenstart achter zich te laten. Vooral de eerste twee sets waren een simpele prooi voor Orion.


“We hebben de eerste twee sets heel goed gespeeld”, zegt aanvoerder Pim Kamps. “Zo goed als foutloos gespeeld en we wonnen eigenlijk binnen 35 minuten de eerste twee sets met twee keer 25-13.” Daarna kwam de klad er een beetje in. “Er kwamen wat wisselspelers in en daardoor draaide het spel een beetje om.”

De derde set ging vervolgens verloren. “Inter Rijswijk ging een stuk beter spelen. Dus toen zijn we in de vierde set weer teruggegaan naar de basis. Dat werd een spannendere set dan die eerste twee, maar die hebben we uiteindelijk met 25-22 overtuigend nog gewonnen.”

Druk programma

Orion heeft deze weken een druk programma. Woensdag komt het team in de competitie alweer in actie tegen Coolen Alterno. Zaterdag wordt weer afgereisd naar Rijswijk, dan speelt Orion opnieuw tegen Inter maar dan voor de beker. Daarna volgen dit jaar nog wedstrijden tegen Nesselande, Lycurgus en het Talentteam van de volleybalbond.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)