Orion kent een wisselvallige seizoenstart

Gepubliceerd: 01-11-2016 12:11. Bijgewerkt: 01-11-2016 12:52

Seesing Personeel Orion kent een wisselvallige seizoenstart. De Doetinchemmers verloren vorig seizoen de finale om het landskampioenschap en worden daarom ook dit jaar gezien als topploeg. Toch staat het team na vijf duels op een vierde plek en werd er afgelopen weekend maar moeizaam met 3-2 gewonnen van de nummer laatst, Arbo Rotterdam.


‘’Ik vind het niet oké. Normaal gesproken spelen wij altijd ons eigen spel. Het maakt dan niet uit tegen wie wij spelen, we moeten gewoon zorgen dat ons eigen spel goed is’’, zegt coach Goran Aleksov. ‘’Dat kan iedereen zich individueel aantrekken’’, vult aanvoerder Pim Kamps aan. Kamps wil de vele wisselingen in het team niet te schuld geven van de matige fases van zijn ploeg.

‘’Als de motivatie en de inzet bij wedstrijden en trainingen verandert, dan gaat het niveau automatisch omhoog’’, verwacht Aleksov. Kamps is het echter niet eens met de kritische blik van zijn trainer. ‘’Ik ben altijd gemotiveerd en dat is iedereen. Ik herken mij daar zeker niet in. Als iemand niet gemotiveerd is of voldoende inzet heeft, dan sta je niet iedere dag in die sporthal. Dus daar geloof ik niet in.’’

Er wacht Orion een zwaar programma in november met meerdere wedstrijden per week, onder meer door de tussenkomst van een bekerwedstrijd. ‘’We zullen honderd procent moeten geven, anders gebeurt hetzelfde als zondag’’, waarschuwt Aleksov.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)