Onmachtig De Graafschap verliest tegen VVV

Gepubliceerd: 26-08-2016 22:08. Bijgewerkt: 26-08-2016 23:32

De Graafschap heeft vrijdag een harde nederlaag geleden. Op de eigen Vijverberg gingen de aanvallend onmachtige Superboeren met 0-2 onderuit tegen VVV-Venlo.

Het eerste half uur van de wedstrijd ging gelijk op en het tempo lag hoog in de beginfase. VVV-flankspeler Vito van Crooij had de grootste mogelijkheid van de eerste helft, zijn inzet werd gekeerd door Graafschap-doelman Bednarek. Verdediger Jan Lammers moest na ruim een half uur bij De Graafschap noodgedwongen geblesseerd het veld verlaten, Jurre Vreman was zijn vervanger.

Ook in de tweede helft waren de kansen schaars. Toch kwam VVV na 55 minuten op 0-1 voorsprong, nadat Tim Röseler geklungel bij De Graafschap met een fraaie omhaal afstrafte. De Graafschap was wel gevaarlijk via afstandschoten van Mark Diemers, maar doelman Maarten de Fockert keerde meerdere keren succesvol. Tien minuten voor tijd verdubbelde Joey Sleegers de voorsprong voor VVV. Invaller en debutant Elvio van Overbeek raakte in de slotfase nog de lat voor De Graafschap.

Door deze nederlaag zakt De Graafschap op de ranglijst weg naar de tiende plaats en is het verschil met koploper Jong PSV inmiddels zes punten. Over twee weken gaat De Graafschap op bezoek bij Telstar.

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)