Manchester United wil winnen voor de stad

Gepubliceerd: 26-05-2017 11:05.

Manchester United is aangekomen in de Achterhoek voor het Terborg Toernooi. Het jeugdteam wil het toernooi winnen voor de stad die vorige week werd getroffen door een aanslag.


"We hopen het toernooi te winnen voor de mensen in Manchester", vertelt de Belgische middenvelder Indy Boonen van het Engelse voetbalteam over de impact van de aanslag. "Iedereen in Manchester was down. De dag daarna kwamen duizenden mensen samen op een plein. Ik ben geen Engelse, maar ik voel het ook." Trainer Kieran McKenna sluit zich daarbij aan: "Onze gedachten zijn uiteraard bij de nabestaanden. Zoals het eerste team de Europea League won, willen wij de stad en de club vertegenwoordigen op dit toernooi."

Het team wil winnen, maar niet met de stijl die hoofdtrainer Jose Mourinho hanteerde in de Europa League-finale tegen Ajax. "We willen het winnen in een goede stijl", aldus McKenna. "De spelers moeten kunnen uitblinken en goed kunnen presteren." Voor de jonge Mancunians start het toernooi vrijdagmiddag met een wedstrijd tegen Ajax Cape Town.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)