Longa’30 en DZC’68 winnaars op de Vijverberg

Gepubliceerd: 09-06-2017 9:06. Bijgewerkt: 09-06-2017 9:58

Tijdens de Achterhoekse Voetbalnacht in het stadion van De Graafschap zijn Longa’30 uit Lichtenvoorde en DZC’68 uit Doetinchem de grote winnaars geworden. Op de Vijverberg werden donderdagavond verschillende prijzen uitgedeeld.

DZC’68 werd door de jury uitgeroepen tot Vereniging van het Jaar. "Dit seizoen werd het eerste elftal kampioen en speelt de jeugd op een hoog amateurniveau", zo staat in het juryrapport. "In het verleden en heden zorgt deze club voor een uitstekende aanvoer van talenten richting het betaald voetbal. Daarnaast werkt de club aan de toekomst door vernieuwing van de accommodatie." Ook het maatschappelijke karakter van de club werd bewierookt. Naast de prijs voor Vereniging van het Jaar, werd Jan Minkhorst van de Doetinchemse club verkozen tot Voorzitter van het Jaar.

Fons Rouwhorst van het Lichtenvoordse Longa’30 mocht de prijs voor Vrijwilliger van het Jaar in ontvangst nemen. Ook de prijs voor Talent van het Jaar (Lois Niënhuis) ging naar Longa. De speelster maakt volgend seizoen de overstap naar FC Twente. Tot Scheidsrechter van het jaar werd Hans Migchelbrink verkozen.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)