Lion Kaak voor twee seizoenen naar FC Oss

Gepubliceerd: 02-06-2017 9:06. Bijgewerkt: 02-06-2017 19:57

Lion Kaak uit Hengelo tekent binnenkort een contract voor twee seizoenen bij eerstedivisionist FC Oss. De 25-jarige middenvelder hoopt desondanks aan De Graafschap verbonden te blijven als jeugdtrainer.

"Ze hebben zeker het idee dat ik FC Oss naar een hoger niveau kan tillen", aldus Kaak over de beslissing om voor de nummer 15 van de Jupiler League te tekenen. "Aan de bal zit FC Oss de laatste jaren bij de top-10, maar verdedigend is het misschien wel de nummer laatst." De Noord-Brabantse club ziet in de middenvelder een controleur. "Iemand die de organisatie kan bewaken, ook als we de bal verliezen", zo legt Kaak uit. "Ze hadden daar een goed verhaal in en dat maakte me enthousiast."

De Hengelose middenvelder is blij met zijn stap. "Het is jammer hoe het in Doetinchem gelopen is, maar die knop is voor mij snel omgegaan. Nu ben ik best wel snel eruit gekomen met een nieuw avontuur." Overigens hoopt Kaak als jeugdtrainer verbonden te blijven aan de Doetinchemse club. "Ik heb contact gehad met Dennis te Braak (hoofd jeugdopleiding red.)", vertelt Kaak. "Wie weet komen we daar ook nog uit. Ik hoop zeker dat ik dat kan combineren."

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)