Lammers wil speeltijd in de Jupiler League

Gepubliceerd: 31-05-2017 7:05. Bijgewerkt: 30-05-2017 16:52

Oud-Superboer Jan Lammers hoopt volgend seizoen te spelen voor een Jupiler League-club. Volgens de 22-jarige verdediger uit Zevenaar is er interesse van verschillende clubs.

"Ik hoop dat ik nu een mooie club ga vinden, waar ik een jaar lang alles ga spelen en belangrijk kan zijn", aldus Jan Lammers. "Daarna kan ik me in de kijker te spelen bij de eredivisie. Dat was dit seizoen eigenlijk al de bedoeling, maar dit jaar hebben we niet goed gedraaid, dan wordt het lastig om op te vallen." Lammers weet nog niet welke club zijn voorkeur krijgt. "Wat dat betreft is het nu nog afwachten. Ik moet kijken wat me het beste ligt en wat het beste klikt", aldus de 22-jarige verdediger, die onder meer door RKC Waalwijk wordt gevolgd. "Ik zie me overal wel spelen in de Jupiler League. Het is niet zo dat ik bepaalde clubs afschrijf."

Begin deze maand maakte De Graafschap bekend afscheid te nemen van elf spelers, waaronder Lammers. "Het is jammer", vindt de noeste verdediger. "Ik heb lang bij de club gezeten, dan is het jammer dat je uiteindelijk niet uit eigen wil weggaat, maar dat je weg moet." Toch neemt Lammers het de Doetinchemse club niet kwalijk. "Ik had zelf beter moeten voetballen. Dan hadden ze waarschijnlijk wel met me verder gewild."

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)