Laatste keer Jurjus in selectie van Jong Oranje

Gepubliceerd: 04-11-2016 15:11. Bijgewerkt: 04-11-2016 15:11

De Lichtenvoordse doelman Hidde Jurjus maakt onderdeel uit van de selectie van Jong Oranje voor het duel tegen Jong Portugal op de Vijverberg. Voor Jurjus is het de laatste keer dat hij minuten kan maken voor het Nederlandse jeugdteam.

"Met deze selectie wordt vooruitgekeken naar de volgende generatie van Jong Oranje en het mogelijke toekomstperspectief bij het Nederlands elftal", zo laat de KNVB weten over de definitieve selectie. Ex-Superboer Vincent Vermeij, die onderdeel uitmaakte van de voorselectie, is wel afgevallen. Jong Oranje speelt dinsdagavond 15 november op de Vijverberg in Doetinchem tegen Portugese leeftijdsgenoten. De toegang voor het publiek is gratis.

Voor Jurjus is het hoogstwaarschijnlijk de laatste keer dat hij onderdeel uitmaakt van de Jong Oranje-selectie. "In 2017 wordt er een start gemaakt met de nieuwe selectie van Jong Oranje, bestaande uit spelers geboren op of na 1 januari 1996 of jonger", aldus de KNVB. "Deze spelersgroep gaat zich opmaken voor de EK kwalificatiecyclus 2017/'19." De 22-jarige Jurjus kwam tot dusver in totaal eenmaal in actie voor het Nederlandse jeugdteam.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)