Jonge Superboeren kijken al naar Jong Vitesse

Gepubliceerd: 15-05-2017 13:05. Bijgewerkt: 15-05-2017 13:57

De spelers van Jong De Graafschap kijken na de handhaving in de Derde Divisie al uit naar de derby tegen Jong Vitesse. De beloften handhaafden zich zondag met een 5-3 overwinning tegen Quick’20, terwijl de Arnhemmers uit de Tweede Divisie degradeerden.

"We toonden karakter in de eerste helft door alsnog op voorsprong te komen. Maar je mag natuurlijk nooit drie goals tegen krijgen in één helft. Het is wel iets wat ons seizoen typeert’’, stelt speler Koen Huntelaar op de clubwebsite over de ruststand van 4-3. ‘’We hebben veel doelpunten gemaakt, maar ook veel tegen gekregen. Het was een mooie samenvatting van het seizoen deze wedstrijd, denk ik."

De belangrijke overwinning zorgt ervoor dat Jong De Graafschap het komende seizoen speelt tegen de leeftijdsgenoten van Vitesse. "Volgend jaar mogen we natuurlijk een hele mooie derby tegen Jong Vitesse spelen. Er zitten alleen maar pluspunten aan. Ik denk dat het ook beter is voor de ontwikkeling voor deze jonge ploeg om in de Derde Divisie te spelen", zegt Huntelaar over het belang van de derby.

Foto: REGIO8

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)