Jeugdspelers FC Trias betrokken bij ongeluk

Gepubliceerd: 04-09-2016 10:09. Bijgewerkt: 04-09-2016 10:35

Een auto met spelers van een jeugdteam van de Winterswijkse voetbalvereniging FC Trias is zaterdagmiddag betrokken geraakt bij een ongeluk. Alle inzittenden moesten naar het ziekenhuis voor controle.

"Het team was met vijf auto’s onderweg naar ’t Huitinkveld en de vierde auto was betrokken bij het ongeluk", zo laat FC Trias op de clubwebsite weten. FC Trias onder 15 1 had net een duel afgewerkt tegen Wilhelminaschool toen het op de terugweg mis ging. Op de kruising van de Haaksbergestraat met de oprit naar de A35 in Hengelo (O) ging het mis. De auto, met daarin zes inzittenden, raakte betrokken bij een aanrijding. Alle zes de inzittenden van de auto moesten naar het ziekenhuis voor controle. FC Trias laat op de clubwebsite weten dat de betrokkenen het naar omstandigheden goed maken.

De rest van het team is volgens FC Trias in Winterswijk opgevangen. "De spelers en ouders uit de eerste drie auto’s zijn op ons complex door het bestuur en onze Normen, Waarden en Cultuurcommissie opgevangen en ingelicht over het ongeluk. Trainer en leiders waren, omdat zij nog bezig waren met het wedstrijdformulier, als laatste vertrokken vanuit Hengelo. Bij hun terugreis zagen zij wat er gebeurd was en hebben zij de betrokkenen bijgestaan. Bij terugkomst op onze accommodatie zijn de trainer en leiders opgevangen door het bestuur."

Foto: 112achterhoek-nieuws.nl

Copyright © 2018 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)